Replika Hublot klokker Polert overflate i midten av skiven

Replika Patek Philippe gjorde også mange andre designforbedringer til Ref. 6006G, disse gjør klokken mer luksuriøs. Time- og minuttviserne forstørres for å gjøre det lettere for brukeren å lese tiden. I tillegg hindrer den skjelettformede designen at time- og minuttviserne blir for tunge, samtidig som den nødvendige elegansen opprettholdes.

Foruten de åpenbare detaljene, har Ref. 6006G andre detaljer som er mindre synlige, men som bidrar til den generelle estetikken til klokken. Hvis vi ser nøye etter, kan vi se at urskiven har gjennomgått flere lag med forskjellige finisher, spesielt de konsentriske sirklene på sølvdelen av underskivene.

De svarte delene av klokken er også polert annerledes, og skaper forskjellige dybder og toner på urskiven (til tross for at den er laget av samme materiale). Den ytterste datoringen har en kornet overflate og er skjøvet høyere enn resten replika Hublot, timemarkørene er sirkulær polert, og den midtre delen av urskiven har en polert overflate og er finslipt.

6006G-001 er i samme prisklasse som tidligere Calatrava-modeller, men kan fortsatt være litt høy for en mindre komplisert klokke. Sammenlignet med andre lavprisklokker (i Patek Philippe-klokkeserien) er imidlertid Ref. 6006G fortsatt den mest interessante klokkemodellen og fortjener brukernes oppmerksomhet.